Left arrow

Sve novosti

22.4.2024

Izvanredna Izborna skupština

U gradskoj vijećnici Grada Duga Resa 7. ožujka 2022. godine održala se Izvanredna Izborna skupština Udruge invalida rada i ostalih osoba s invaliditetom grada Duga Resa. Skupština je održana u povodu ostavke dosadašnjeg predsjednika Udruge Ivana Moguša.

Skupštini su, uz članove Skupštine, prisustvovali i članovi Udruge te svečani gosti; predsjednik Hrvatskog saveza udruga invalida rada (HSUIR) Ante Štulić i Izvršni direktor HSUIR-a Leke Sokolaj.

Na Izvanrednoj Izbornoj skupštini novi predsjednik Udruge nije izabran, već je jednoglasno donešena odluka da vršitelj dužnosti predsjednika do novih izbora bude potpredsjenica Josipa Urem.

Na Skupštini su, osim toga, usvojeni i važni dokumenti za kvalitetan rad Udruge kao što su Pravilnik o radu Udruge, prijedlog o Sistematizaciji radnih mjesta, prijedlog Etičkog kodeksa poslovanja te prijedlog izmjena i dopuna Statuta. Skupština je donijela i druge važne zaključke i odluke.

Tijekom Izvanredne Izborne skupštine na prijedlog Upravnog odbora i Nadzornog odbora Udruge za počasnog člana Udruge izabran je Leke Sokolaj, Izvršni direktorHSUIR-a. Na kraju Skupštine predsjednik HSUIR-a Ante Štulić pohvalio je rad članova Skupštine i zahvalio u ime gostiju na pozivu za sudjelovanjem.

*

Preuzmi PDF na linku:
Izvanredna Izborna skupština

Možda će vas zanimati