Left arrow

Sve novosti

22.4.2024

Program institucionalne podrške: Važna uloga članova upravljačkih tijela

Članovi Upravnog i Nadzornog odbora Udruge invalida rada i ostalih osoba s invaliditetom Duga Resa održali su 23. rujna 2021. godine u Demokratskom rasadniku Pučkog otvorenog učilišta Duga Resa tematski radni sastanak o provedbi Programa institucionalne podrške. Na sastanku su se upoznali s obavezama koje proizlaze iz programa odobrenog Udruzi od 2021. do 2023. godine.


Održana je kratka prezentacija o ciljevima Programa institucionalne podrške, a nakon toga tematska rasprava o ulozi članova upravljačkih tijela Udruge u povećanju institucionalne razine djelovanja Udruge u zajednici, poboljšanju upravljačkih mehanizama, izradi nove evidencije članstva, boljoj komunikaciji s članovima i poboljšanju tematskih sadržaja aktivnosti Udruge. Krajnja svrha takvih nastojanja je poboljšanje dostupnosti javnim uslugama iinstitucijama te poboljšanje kvalitete života osoba s invaliditetom na području Duge Rese i regije koja joj gravitira.


Članovi Upravnog i Nadzornog odbora aktivno su sudjelovali u raspravi, a zaključak sastanka bio je da je potrebno organizaciju rada i razmjenu informacija unutar Udruge podići na višu razinu te više uključiti članove upravljačkih tijela u provedbu, edukaciju i suradnju s drugim organizacijama koje se bave sličnim aktivnostima. U nastavku provedbe Programa institucionalne podrške članovi upravljačkih tijela Udruge održat će tematske sastanke i radionice o uključivanju volontera u rad Udruge, izradi strateškog dokumenta i slične.

Preuzmi PDF na linku:
Program institucionalne podrške: Važna uloga članova upravljačkih tijela

Možda će vas zanimati