Left arrow

Sve novosti

22.4.2024

Završna konferencija projekta "Pružanje usluge osobne asistencije za osobe s invaliditetom"

Udruga Invalida rada i ostalih osoba s invaliditetom grada Duga Resa održala je 9. rujna 2022. godine Završnu konferenciju projekta "Pružanje usluge osobne asistencije za osobe s invaliditetom" (kodni brojUP. 02.2.2.14.0083).

Projekt je Udruzi invalida rada i ostalih osoba s invaliditetom grada Duga Resa odobren u okviru programa "Razvoj usluge osobne asistencije za osobe s invaliditetom - faza III" od strane Europskog socijalnog fonda. Projekt je Udruzi odobren u iznosu od 1.563.510,33 kuna, a provodio se od 11.01.2021. do 30.06.2022. godine.

Provedbom ovog projekta, kroz uslugu osobne asistencije, 11 osoba s najtežim invaliditetom i mentalnim poteškoćama primilo je prijeko potrebnu pomoć u poboljšanju kvalitete života.

Udruga se zahvaljuje svima koji su svojim prisustvom uveličali ovu Završnu konferenciju i na taj način joj pružili podršku.

Hvala ravnateljici Inovadr-a Vanji Glogovac što je ustupila prekrasan prostor u Poduzetničkom inkubatoru grada Duge Rese i na taj način omogućila obilježavanje ovog događaja.

Hvala Anti Štuliću, predsjedniku Hrvatskog saveza udruga invalida rada na toplim riječima podrške kao i na pozivu da se još jače svi udružimo kako bi pronašli rješenja za sve veći broj osoba s invaliditetom u Republici Hrvatskoj, koji je narasao na 600 tisuća.

Preuzmi PDF na linku:
Završna konferencija projekta "Pružanje usluge osobne asistencije za osobe s invaliditetom"

Možda će vas zanimati